Telefonisch contact Stein
  • Bar Stein installaties Arnhem

Stein Installaties Arnhem

Stein Installaties Arnhem startte in de Weverstraat hartje Arnhem. Inmiddels zijn we alweer vele jaren gehuisvest op het industrieterrein aan de P. Calandweg in Arnhem. We hebben bewust gekozen voor een bedrijventerrein omdat ons kantoor en werkplaats hierdoor gemakkelijk te bereiken zijn. Onze leeftijd van 109 jaar speelt ons geen parten: we zijn een jong dynamisch bedrijf, dat volop gebruikmaakt van al meer dan een eeuw branche-ervaring!

In 2005 haalden wij het KOMO-procescertificaat BRL6000. Het behalen van dit certificaat is noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Het KOMO-certificaat wordt beheerd door de stichting Bouwkwaliteit (SBK). Het bewijsdocument geeft zekerheid dat een product of dienst voldoet aan de prestatie-eisen van het bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Installaties die door een KOMO installatiebedrijf opgeleverd zijn, zijn een garantie dat ze conform de eisen zijn. Een installatiebedrijf dat het KOMO-installatie procescertificaat bezit onderscheidt zich dus duidelijk van klusbedrijven omdat de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.komo.nl .

Opnieuw gecertificeerd

In 2013  hebben wij opnieuw audit gedaan. De SBK kende ons weer een nieuw certificaat toe. Zie onder het menu-item WKA het certificaat.

Ons aanbod

Stein Installaties Arnhem is thuis in alle soorten W-installaties. Hieronder vallen cv-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, airco’s, waterinstallaties, riolering en gasinstallaties. Deze installaties maken wij in allerlei gebouwen en de laatste jaren ook op diverse schepen. Veelal cruiseschepen en partyschepen.

Stein Installaties Arnhem - verwarming


newspaper templates - theme rewards